iZettle - Blacktip
Markus Norsted, Blacktip, Design, UX, Frilansare, Art Director, designer, webbdesign, stockholm
50951
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50951,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.2,vc_responsive

iZettle

Svenska iZettle är en betalningstjänst som gör det möjligt för alla (både företag och privatpersoner) att ta betalt med kort. Tjänsten består av en gratis iOS- och Android-app samt kortläsare. iZettle hörde av sig till Blacktip under försommaren 2011. Företaget behövde hjälp att utveckla innehåll och design på sin webbplats, och Blacktip var inte sen med att tacka ja till möjligheten att få vara del av detta arbete.

iZettle var Blacktips första kund, och det var extra kul att få arbeta med en så spännande tjänst och inte minst duktig beställare!

Arbetet innebar strukturering och disposition av innehållet på webbplatsen, samt även att ta fram en visuell identitet och design av densamma. Intitialt togs wireframes fram för att specificera informationsstruktur, och när dessa var godkända kunde en visuell design av webblatsen genomföras.

Förutom publik webbplats ansvarade Blacktip även för design av inloggad sektion där användarna hanterar sina pengatransaktioner.

Kund

iZettle

Category

Design, UX